Hallo!

Ik ben Pip, een rode poes uit de Bilt. Veel mensen denken dat ik een zwerfkatje ben, maar dat is niet zo. Hoewel ik wel graag rondzwerf. Maar ik ben gechipt (528.274000224661​) en woon in de Jasmijnstraat, waar ik het heel gezellig heb, samen met mijn baasjes en mijn broer Bram (528.274000221702).


Ik heb een gezond jachtinstinct en territoriumdrang, waardoor ik er, vooral in de zomer, steeds op uit wil. Mijn lievelingsterritorium is bij het parkeerplaatsje voor de Oekraiense opvangwoningen in de Kamperfoeliestraat. Daar staan containers waar ik onder kan kruipen als het regent en er zijn vaak lieve mensen die mij aaien en af en toe wat lekkers geven. Maar daar raak ik van in de war en dan vergeet ik terug te gaan naar mijn eigen huis.

Mijn baasjes komen mij daarom iedere dag zoeken en ophalen, en als ik ze zie ben ik dolblij en loop ik weer vrolijk mee naar huis. Meestal vinden ze mij, maar niet altijd en daarom hebben ze mij een airtag omgehangen. Maar dat vind ik zo'n vervelend en zwaar ding aan mijn nek, die wurm ik er gewoon af. Nu zijn ze hem gelukkig kwijt, en heb ik een lichte penning met deze QR code. Ik word regelmatig een tijdje binnengehouden vanwege mijn escapades.

Als je dit leest wil ik je vragen om mij geen eten te geven. Bram en ik hebben thuis ieder onze eigen speciale etensbak die opengaat door onze chips, en die bakken zijn nooit leeg. We hebben ook een grote waterfontein met vers water. We komen dus niets te kort. Baasje Tom werkt thuis en baasje Saskia werkt in het dorp, en komt altijd thuis lunchen, en Bram is altijd in de buurt om te knuffelen en te spelen. We wandelen vaak met z'n vieren door de wijk. Ik ben dus niet eenzaam. Ook worden Bram en ik netjes behandeld tegen ongedierte en krijgen jaarlijks onze vaccinaties.

Zie je mij heel lang achter elkaar buiten, en lijk ik verwilderd en hongerig, neem dan contact op met mijn baasjes: Saskia en Tom. Dan komen ze mij ophalen.

Bedankt, ook namens Saskia, Tom en Bram!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden

© 2016 - 2024 illu-ster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel