Profielportret VANAF:

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 75,00 (inclusief btw)

Het profielportret is ideaal voor op je blog, IG, FB of om op een visitekaartje af te laten drukken. Maar het is natuurlijk ook heel leuk samen met een vriendin, geliefde, kind of huisdier geportretteerd te worden. Een portret is een geweldig persoonlijk cadeau voor verjaardagen, verlovingen, huwelijken en jubilea.
 

Je kunt in het menu een keuze maken voor het aantal personen. Kinderen en huisdieren gelden uiteraard ook als een persoon. Kies in het menu ook op welk formaat je het uiteindelijk wilt laten afdrukken.

Ik werk digitaal. Dat betekent dat je van mij geen portret op papier ontvangt, maar een drukklaar pdf bestand en een png bestand. Het png bestand kun je gebruiken voor digitale doeleinden en het pdf bestand kun je bij iedere drukkerij en printservice aanbieden en op iedere gewenste papiersoort laten afdrukken. Zelf beveel ik van harte Peterprint aan. 

Als je hebt besteld stuur je mij een e-mail met je wensen en een paar duidelijke foto's. Nadat ik je e-mail heb ontvangen, duurt het tussen de twee en vier weken voordat je portret klaar is. Ik stuur altijd een eerste versie om te kijken of ik op de goede weg zit en ook gedurende het proces hou ik je op de hoogte van de vorderingen.

Illustratie: Sandra Sier

 

 


 


 

illustratie: Sandra Sier

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden

Illu-ster

Illu-ster
Saskia Heijmans

Bezoek- en afhaaladres:
Ambachtstraat 9
3732 CN De Bilt
Op afspraak!

RESELLER WORDEN?

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Illustratie: Sandra Sier

 

  


© 2016 - 2021 illu-ster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel